Klik op het logo voor hulp op afstand
  
 
 
 
 
 
 
 
Het maken van veiligheidskopies is geen overbodige luxe!


Om te vermijden dat u door hardware problemen (bvb harde schijf stuk) of door een mislukte installatie alle gegevens / standaard instellingen verliest, raden wij u ten zeerste aan regelmatig veiligheidskopies te maken van:
 
 
Maak ook steeds een veiligheidskopie van uw database gegevens, uw modellen-/vleugelbibliotheek, uw projecten en van uw standaard instellingen alvorens een nieuwe software of data installatie te doen.

Het maken van veiligheidskopies is geen overbodige luxe!
 
De ervaring leert ons dat elke computer kan crashen (ook de uwe!) En dat elke installatie kan mislukken. Wij willen u duidelijk stellen dat er in dat geval geen enkele manier bestaat om uw gegevens te herstellen, tenzij via een veiligheidskopie!

Bij het maken van veiligheidskopies worden uw gegevens gekopieerd naar bvb. een USB stick, externe harde schijf of naar een ander systeem dat los staat van uw eigen PC. In geval van hardware problemen of bij een mislukte installatie waarbij de bestanden onherroepelijk zijn beschadigd kan u de gegevens van de veiligheidskopie opladen.
Het is dan ook erg belangrijk dat de veiligheidskopie uw meest recente gegevens bevat. Achterhaalde gegevens opladen is misschien beter dan niks, maar biedt toch niet de gewenste oplossing.
 
 |  History  |
 
 

 
 
 
TECHWIN SOFTWARE
De Regenboog 11
B-2800 Mechelen
T +32(0)15 44 64 64
T +31(0)30 899 32 15 Nederland