Klik op het logo voor hulp op afstand
  
 
 
 
 
 
 
Prijs berekenen ifv reële glasopppervlakte bij Extra items (3.10)


Het veld ‘Eenheid’ werd uitgebreid met de optie ‘Glasoppervlak’ om de prijs van het extra item te kunnen rekenen in functie van de reële glasoppervlakte en/of om de reële glasoppervlakte van het project / de groep te kunnen tonen:

  • Prijsoppervlak:  de vroegere eenheid ‘Glas’. De prijsberekening van het extra item gebeurt in functie van het glasoppervlak zoals bepaald voor de prijsberekening van het glas, dwz rekening houdend met afrondmaat en minimum aan te rekenen oppervlakte zoals gedefinieerd in de basisgegevens Vulling en rekening houdend met het glasoppervlak gedefinieerd in Prijs Parameters, Prijs Standaard of Prijs Tarief. Bij het selecteren van de eenheid ‘Prijsoppervlak’ wordt in het veld ‘Hoeveelheid’ de betreffende gerekende oppervlakte standaard getoond.

  • Glasoppervlak: de prijsberekening van het extra item gebeurt in functie van de reële glasoppervlakte van het project of de groep in kwestie. Bij het selecteren van de eenheid ‘Glasoppervlak’ wordt in het veld ‘Hoeveelheid’ de betreffende gerekende oppervlakte standaard getoond.

Extra items: aantal en omschrijving uitgebreid

Het maximum aantal te definiëren extra items is uitgebreid van 20 naar 25 en het veld ‘Omschrijving’ werd uitgebreid van 50 naar 255 karakters.
 |  History  |
 
 

 
 
 
TECHWIN SOFTWARE
De Regenboog 11
B-2800 Mechelen
T +32(0)15 44 64 64
T +31(0)30 899 32 15 Nederland