Klik op het logo voor hulp op afstand
  
 
 
 
 
 
 
 




Batchtype expliciet maken in de bibliotheek (3.40 - 3550)


Momenteel bestaat er geen overzicht van de modellen met hun batchtype en het batchtype aanpassen kan enkel via het Modellenboekje.
 
Voortaan is het mogelijk om het Batchtype rechtstreeks in de kader- en vleugel bibliotheek aan te passen.

De tabel FRAME.DB welke de informatie van de kadermodellen bevat werd voorzien van een extra veld BATCH. Dit veld is in de dialoog ‘Kadermodellen’ beschikbaar voor wijziging via het ‘Formulier – Parameters’ en ook via de ‘Lijst’:


De BATCH informatie zit al op het niveau kader deel in het MODEL veld, waarin de kadermodel definitie bewaard wordt, en kan dus één op één gesynchroniseerd worden met de nieuwe expliciete velden.
 

Tijdens de upgrade van een oudere JoPPS versie zal het nieuw veld aangevuld worden met de waarde beschikbaar op kader deel niveau.

 

Tijdens het wijzigen van het nieuwe veld in de bibliotheek wordt automatisch deze informatie doorgezet op het kaderdeel niveau, zodat bij het opladen van een kadermodel in de editor of het aanmaken van een raam via de wizard de juiste batchtype informatie beschikbaar is.

De tabel VENT.DB welke de informatie van de vleugelmodellen bevat werd ook voorzien van een extra veld BATCH. Dit veld is in de dialoog ‘Vleugelmodellen’ beschikbaar voor wijziging via het ‘Formulier – Parameters’ en ook via de ‘Lijst’:

 

De BATCH informatie werd ook voorzien op het niveau vleugel deel van het MODEL veld, waarin de vleugelmodel definitie bewaard wordt.
 
 

Tijdens de upgrade van een oudere JoPPS versie zal het nieuwe BATCH veld aangevuld worden met de waarden beschikbaar op vleugel deel niveau. Vermits het hier om nieuwe informatie gaat zal deze initieel de waarde ‘0’ bevatten. Het expliciete veld krijgt de waarde ‘-1’ indien de waarden in de onderliggende vleugeldelen verschillend zijn, anders de unieke waarde van de vleugeldelen.

 

Tijdens het wijzigen van het nieuwe veld in de bibliotheek wordt automatisch deze informatie doorgezet op het vleugel deel niveau, zodat bij het opladen van een vleugelmodel in de editor of het aanmaken van een raam via de wizard de juiste batchtype informatie beschikbaar is.

De waarde van het nieuwe expliciete veld wordt doorgezet naar de onderliggende vleugeldelen indien deze verschillend is van ‘-1’, anders worden de waarden bij de vleugel delen niet aangepast.
 
 

 




 |  History  |
 
 

 
 
 
TECHWIN SOFTWARE
De Regenboog 11
B-2800 Mechelen
T +32(0)15 44 64 64
T +31(0)30 899 32 15 Nederland