Klik op het logo voor hulp op afstand
  
 
 
 
 
 
 
 
Prijsblok leverancier korting (3.37 - 3239)


Voortaan is het mogelijk om per prijsblok een vaste leverancierskorting toe te kennen die zal worden toegepast op de basisprijs, indien de variabele leverancierskorting niet is gespecifieerd.
 
De basisgegevens tabel Prijsgroepen / Prijsblokken werd uitgebreid met een veld ‘Bonus’ om een conversie (verlaging of verhoging) te kunnen uitvoeren op de ingelezen prijzen van de artikels, zoals o.a. profielen, beslag, vullingen en afwerkingen:
 
 
 
Wanneer de gebruiker een prijsblok wijzigt in een bepaalde prijsgroep zal gevraagd worden of de leverancier bonus moet overgenomen (gesynchroniseerd) worden in de desbetreffende prijsblokken van de andere prijsgroepen:
 
 
 
Prijsblokken worden overgehaald op project niveau, dus ook de leverancier bonus, maar deze is louter informatief en dus niet aanpasbaar en wordt gebruikt als standaard leverancier korting indien deze niet expliciet is opgegeven:
 
 
 
Tijdens de berekening wordt de prijs van het artikel uit de basisgegevens eerst gecorrigeerd met de munt factor en leverancier bonus uit de respectievelijke prijsblok alvorens er de andere prijsblok correcties zoals o.a. korting, verlies, toeslag en marge op toe te passen.
 
Noteer: Er wordt enkel met de leverancier bonus rekening gehouden worden wanneer geen specifieke korting is opgegeven!
 
De informatie betreffende de extra leverancier bonus werd ook toegevoegd aan het gegenereerde XML bestand:
 
 
  |  History  |
 
 

 
 
 
TECHWIN SOFTWARE
De Regenboog 11
B-2800 Mechelen
T +32(0)15 44 64 64
T +31(0)30 899 32 15 Nederland