Klik op het logo voor hulp op afstand
  
 
 
 
 
 
 
 




Alternatieve prijsgroep in de tabel uitvoeringen (3.33 - 2953)


Voortaan is het mogelijk om te rekenen met een alternatieve prijsgroep voor profielen, beslag, vullingen en afwerkingen indien geen specifieke bestelcode beschikbaar is voor het onderdeel.

De basisgegevens tabel UITVOER werd voorzien van een extra veld “Prijsgroep” als alternatief om te zoeken in de uitvoering lijnen van profiel, beslag, vulling of afwerking indien het zoeken met de opgegeven “Bestelcode” geen resultaat heeft opgeleverd:


De prijsgroep zal het mogelijk maken om toch de prijs te rekenen en de gevraagde uitvoeringen te simuleren. Het al dan niet kunnen bestellen zal afhangen van het feit of er al dan niet een specifieke bestelcode nodig is. Dat wil zeggen een artikelnummer dat afwijkt van de aangevraagde uitvoering zoals bvb. een “S” die een “Q” moet worden in de bestelcode als we te maken hebben met een vleugelprofiel i.pl.v. een kaderprofiel. Deze prijsgroepen worden bijgemaakt door de logica van de data inlees script van de profiel leverancier.

Langs “Bewerken – Instellingen – Gegevens – Algemeen” kan de gebruiker kiezen welke detaillijnen er mogen getoond worden betreffende prijsinformatie voor specifieke uitvoeringen van profielen, beslag, vullingen, afwerkingen, kader- en vleugel modellen :

 
  • Allemaal   vroeger gedrag
  • Bestelcodes = enkel informatie lijnen betreffende bestelcodes
  • Prijsgroepen = enkel informatie lijnen betreffende prijsgroepen
Tijdens het upgraden naar deze versie van JoPPS zal voor profielen, beslag, vullingen, afwerkingen, kader –en vleugel modellen een extra veld “Type” voorzien worden waarin kan aangegeven worden tot welke categorie de uitvoering lijnen behoren:
 

  1. Onbekend (standaard tijdens upgrade naar deze versie)
  2. Bestelcode
  3. Prijsgroep

 


 



 |  History  |
 
 

 
 
 
TECHWIN SOFTWARE
De Regenboog 11
B-2800 Mechelen
T +32(0)15 44 64 64
T +31(0)30 899 32 15 Nederland