Klik op het logo voor hulp op afstand
  
 
 
 
 
 
 
 
Achtergrond in raamschets tonen (3.33 - 2908)


Voortaan is het mogelijk om een zelf te kiezen afbeelding  rond de raamschets te tonen om bijvoorbeeld de muur rond het raam te kunnen simuleren.

Langs “Bewerken – Instellingen – Standaard instellingen” tab “Technisch” kan de gebruiker een standaard achtergrond kiezen die kan gebruikt worden tijdens het aanmaken van een nieuwe groep.

 

Wanneer een nieuw project aangemaakt wordt zal deze standaard achtergrond overgenomen worden, maar de gebruiker kan deze steeds wijzigen voor een specifiek project via “Project – Technisch” rubriek “Achtergrond” :

 

De gebruiker kan de standaard achtergrond ingesteld op project per groep wijzigen of verwijderen. Ga naar “Project – Groep detail – Achtergrond”.
  • Opladen van een afbeelding en automatisch bewaren in SCHETS tabel
  • Bewaren bestaande afbeelding op schijf voor aanpassingen
  • Verwijderen afbeelding referentie voor groep
  • Selecteren afbeelding uit SCHETS tabel
De gebruiker kan eveneens instellen in welk zicht de achtergrond afbeelding moet getoond te worden: 
 

  1. Altijd
  2. Binnenzicht
  3. Buitenzicht
 
De gebruikte schetsen worden bewaard in de SCHETS tabel :

 

Hier werd een extra eigenschap “Factor” voorzien voor dit type van afbeelding waarmee de gebruiker de originele schets kan verkleinen of vergroten om het beoogde effect te verkrijgen.

Het al dan niet toepassen van de achtergrond op de raam schetsen van een rapport wordt beslist via het ingestelde “Scenario” :

 

Hiervoor werd er in “Bewerken - Instellingen – Schetsen – Uitteken scenrio’s” een extra mogelijkheid “Tonen - Achtergrond” voorzien :

 

Het resultaat op het rapport kan er dan zo uitzien :
 
 

 
 |  History  |
 
 

 
 
 
TECHWIN SOFTWARE
De Regenboog 11
B-2800 Mechelen
T +32(0)15 44 64 64
T +31(0)30 899 32 15 Nederland