Klik op het logo voor hulp op afstand
  
 
 
 
 
 
 
 
Import filter OBUK panelen (3.37 - 2782)


Er is een import filter voorzien om een OBUK paneel te importeren in de vulling tabel van JoPPS via de OBUK Performer Web Service.
 
In de Administrator, rubriek Importfilters bij de Toegangen wordt de import filter geactiveerd via de programma uitbreiding “LoadObuk.dll” te specifiëren:
 
 
 
Bij de eerste start van JoPPS zal in het “Welkom” scherm rechts een knop verschijnen met het OBUK logo, door hier op te klikken kan de gebruiker ook de import filter activeren:
 
 
 
Om een paneel te importeren in de vulling tabel van JoPPS gebruikt men de +” knop:
 
 
Eerst zal een dialoog verschijnen met afhankelijk van het aantal geinstalleerde import filters een lijst waaruit de gebruiker de gewenste paneel leverancier kan kiezen: 
 
 
 
Eénmaal de keuze van de filter gemaakt verschijnt een dialoog waarmee de gebruiker een aantal standaard waarden kan instellen of wijzigen:
 
 
 
Klik op Start om de OBUK Performer Web Interface te starten waarin men het gewenste paneel kan configureren en importeren in JoPPS:
 
 
 
 

Noteer

Met de parameter Reactietijd kan de gebruiker instellen hoeveel tijd er gewacht wordt alvorens JoPPS gaat pollen of het paneel reeds geconfigureerd is of niet. Deze tijd moet dus zeker langer zijn dan de tijd die nodig is om de web interface op te starten. Eénmaal de web interface is opgestart kan JoPPS controleren of de paneel configuratie nog aan de gang is of afgerond. De configuratie zal pas afgerond zijn wanneer de gebruiker de paneel informatie bewaard en de browser afsluit. Is de reactietijd de kort ingesteld dan zal dit hetzelfde effect hebben alsof de gebruiker de configuratie afbreekt.
 
De parameter ‘Tijdslot’ laat de gebruiker toe om aan te geven hoeveel tijd er beschikbaar is om het paneel via de web interface te configureren. Wanneer de opgegeven periode overschreden is wordt de sessie automatisch afgesloten. Op deze manier wordt JoPPS ook opnieuw geactiveerd in het geval dat de gebruiker de web Interface zou afgesloten hebben door bijvoorbeeld geen save gedaan te hebben of de browser zonder meer te sluiten.

 

JoPPS scripting

 
In scripting zijn een aantal functies beschikbaar om een import filter te beheren:
 
InstallImportFilter(Sfilter) : Bstatus  0 = mislukt; 1 = gelukt
ImportFilterInstalled(Sfilter) : Bstatus  0 = niet aanwezig; 1 = wel aanwezig
DeInstallImportFilter(Sfilter) : Bstatus  0 = mislukt; 1 = gelukt
 
  |  History  |
 
 

 
 
 
TECHWIN SOFTWARE
De Regenboog 11
B-2800 Mechelen
T +32(0)15 44 64 64
T +31(0)30 899 32 15 Nederland