Klik op het logo voor hulp op afstand
  
 
 
 
 
 
 
 
Tarieven per uitvoering voor profielen, vullingen, afwerkingen, kader en vleugelmodel (3.27, 3.28 - 2609)


Voortaan is het mogelijkheid om per uitvoering te kunnen bepalen welke tarief men wil gebruiken voor de prijs berekening van:
  • profielen tabel Profiel parameters
  • vullingen tabel Vulling
  • afwerkingen tabel Afwerking
  • kaders tabel Frame(JoPPS 3.28)
  • vleugels tabel Vent (JoPPS 3.28)
Tot nu toe was dit impliciet voorzien voor vullingen en afwerkingen. In functie van de desbetreffende code wordt er naar een tarief gezocht om mee te rekenen, weliswaar dezelfde tarief voor alle uitvoeringen van de desbetreffende vulling/afwerking.
 

Basisgegevens Profiel parameters:

Extra veld “Prijstabel” voorzien in formulier tab “Prijs Gegevens” :

 
 
Per uitvoering lijn (positie) kan er een prijstabel gekoppeld worden uit: Prijs parameters, Prijs standaard of Prijs tarief.  

Basisgegevens Vulling:

Extra veld “Prijstabel” voorzien in formulier tab “Prijs - Gegevens” :
 
 
Indien in één van de tabellen PRIJS PARAMETERS, PRIJS STANDAARD of PRIJS TARIEF een record bestaat met de desbetreffende VULLING code, dan zal tijdens de upgrade procedure deze code automatisch ingevuld worden in het “Prijstabel” veld van de uitvoering lijnen van het VULLING record.
 
Basisgegevens Afwerking:

Extra veld “Prijstabel” voorzien in formulier tab “Prijs - Gegevens” :
 
 
 
Indien in één van de tabellen PRIJS PARAMETERS, PRIJS STANDAARD of PRIJS TARIEF een record bestaat met de desbetreffende AFWERKING code, dan zal tijdens de upgrade procedure deze code automatisch ingevuld worden in het “Prijstabel” veld van de uitvoering lijnen van het AFWERKING record.

Bibliotheek Kadermodellen:
 
Extra tab “Prijs Gegevens” toegevoegd om de gebruiker toe te laten om per uitvoering van een kadermodel met een andere prijstabel te rekenen :
 
 
 
Bibliotheek Vleugelmodellen:

Extra tab “Prijs Gegevens” toegevoegd om de gebruiker toe te laten om per uitvoering van een vleugelmodel met een andere prijstabel te rekenen :
 
 
 
Berekeningen:

De berekeningen werden aangepast zodat voor elk profiel, vulling of afwerking bijgehouden wordt welk de prijstabel is die hoort bij de resulterende uitvoering. Deze code wordt dan in combinatie met de bijhorende reeks, afhankelijk van het niveau, gebruikt om de juiste prijstabel informatie op te zoeken.
 
Opmerking
 
Het principe dat de CODE van PRIJS PARAMETERS, STANDAARD of TARIEF moet bestaan in kader of vleugel bibliotheek, vulling of afwerking, is niet meer van toepassing omdat we juist naar andere tarieven willen verwijzen ifv de uitvoering en dit voor één profiel, vulling of afwerking.

 

 

 

 

 

 

 

  |  History  |
 
 

 
 
 
TECHWIN SOFTWARE
De Regenboog 11
B-2800 Mechelen
T +32(0)15 44 64 64
T +31(0)30 899 32 15 Nederland