Klik op het logo voor hulp op afstand
  
 
 
 
 
 
 
 
Editor Selectiehints


Via selectielabels het gewenste onderdeel aanklikken

In de editor kan men via de drop-down “Visualisatie instellingen” (het brilletje) klikken op “Selectiehints tonen” zodat er selectielabels op de figuur verschijnen die het mogelijk maken om het gewenste element te selecteren. De zichtbare selectielabels zijn afhankelijk van de geselecteerde editor functie.

Enkele voorbeelden:

  • Na het klikken op de knop “Profielen wijzigen”, zullen enkel de selectielabels van de selecteerbare profielen zichtbaar zijn.
    Dit geldt voor de kaderprofielen,  vleugelprofielen, T stijlen, verdelingen en algemene profielen.
  • Na het klikken op de knop “Algemeen profiel wijzigen”, zullen enkel de selectielabels van de algemene profielen zichtbaar zijn.
  • Na het klikken op de knop “Extra profiel wijzigen”, zullen enkel de selectielabels van de extra profielen zichtbaar zijn.

Voor bepaalde onderdelen de selectiehints onderdrukken

Het is mogelijk dat men voor bepaalde onderdelen geen selectiehints wenst te tonen omdat er bv. veel extra profielen zijn die men niet telkens wil zien bij de selectiehints.

Het verbergen van de selectie hint werkt bij:

  • Onderdelen met Afdeling 0 of 999.
  • Zonder relevante informatie.

Voorbeeld: Dit onderdeel mag geen extra profielen hebben in Profiel_parameters.

Het onderdeel moet nog selecteerbaar zijn in de editor.

Voorbeeld waar men het onderdeel wel nog kan selecteren zonder een selectielabel: De Extra profielen kan men ook nog selecteren door op de knop “Extra profiel wijzigen” te klikken en dan op het profiel te klikken, waaraan het extra profiel hangt. Daarom kan men de selectielabels van extra profielen wel onderdrukken.

Voorbeeld waar men het onderdeel niet meer kan selecteren zonder een selectielabel: Algemene profielen kan men enkel selecteren via hun selectielabel. Daarom kan men de selectielabels van Algemene profielen niet onderdrukken.

 

 
 |  History  |
 
 

 
 
 
TECHWIN SOFTWARE
De Regenboog 11
B-2800 Mechelen
T +32(0)15 44 64 64
T +31(0)30 899 32 15 Nederland